Warning: A non-numeric value encountered in /home/kandgbg8/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

КОМПАНИЯТА

„К ЕНД ДЖИ“ ЕООД е бързо развиваща се фирма в областта на хранителната индустрия, с предмет на дейност :

-производство на кроасани
-производство на пандишпан (индустриален)
-производство на пандишпанови изделия-сухи пасти и рула

Чрез инвестиране и внедряване на гръцки и италиански технологии, опит, машини и съоръжения, компанията успява да предложи богата гама от асортимент на вътрешния и международен пазар. Имаме добре изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. Качеството, както и добросъвестното партньорство, позволяват продукцията да бъде отлично приета и на международните пазари. Фирмата успешна изнася изделията си в над 10 държави.
Благодарение на големите си производствени мощности, “К ЕНД ДЖИ“ ЕООД успешно реализира на пазара както собствените си марки, така и продукти под чужди такива.

НАШАТА ЦЕЛ

Целта ни е да завоюваме лидерски позиции в производството и дистрибуцията на бързооборотни захарни изделия, чрез създаването на висококачествени и вкусни продукти на достъпна цена.

НАШАТА МИСИЯ

Чрез внедрените от нас системи за управление на качеството и контрола, както и защитени сертификати предлагаме първокласни продукти даващи сигурност на нашите потребители.
Изделията ни отговарят на строгите европейски норми и изисквания за качество.
Фирмата разполага със НАССР екип от добре обучени технолози, техници и отговорници по организацията на производствения процес.
Притежаваме IFS сертификат, който гарантира контролирано производството на качествени и чисти храни.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Ние сме семейна компания, която влага цялата си страст и енергия в приготвянето на вкусни, здравословни и висококачествени продукти, строго съблюдавайки и спазвайки всички съвременни нормативни изисквания за контрол и безопастност на храните.

ПОДХОДА НИ ЗА РАЗВИТИЕ

Младият, амбициозен и висококвалифициран екип на „К ЕНД ДЖИ“ ЕООД гарантира иновативно отношение към производствения процес и развитието на нови продукти.